Cămin studenţesc de trei stele pentru studenţii Universităţii din Piteşti! Investiţia va fi suportată din fonduri de la Ministerul Dezvoltării

Aşa cum rămăsese stabilit, Universitatea din Piteşti va avea un cămin studenţesc nou. Instituţia a fost trecută pe lista scurtă, de doar 30 de universități din țară, care vor primi finanţare pentru aşa ceva. Condiţii de 3 stele, 200 de locuri, cinci etaje de locuit plus două de parcări la subsol, în centrul Piteştiului, în spatele Rectoratului!

Finanţarea va fi asigurată printr-un organism numit Comisia Naţională de Investiţii care funcţionează la Ministerul Dezvoltării. Conducerea UPIT a transmis deja către CNI toată documentaţia necesară, rămânând ca cei de la minister să decidă când şi cum vor începe restul demersurilor, de proiectare şi execuţie, care vor fi strict obligaţia lor.

Până când noul cămin va fi gata, potrivit rectorului Dumitru Chirleşan, vor intra în realibilitare toate căminele din Doja, pentru a fi ridicat standardul şi acolo. Chiriaşii vor avea parte, din toamnă, de camere de trei locuri, dar cu baie proprie, faţă de condiţiile actuale când există toalete comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.