Au început să se fure beculeţele şi ornamentele de Crăciun. Au dispărut unele din Craiovei, Exercițiu şi Calea Bucureşti

561 views

Nici nu au fost montate şi aprinse bine, că o parte din beculeţele şi ornamentele de Crăciun au fost deja furate!

Primăria Municipiului Pitești face apel către cetățeni pentru ca, în virtutea spiritului civic, să sesizeze organele abilitate în cazul în care observă intenții de vandalizare a instalațiilor de iluminat public ornamental.

“După cum s-a putut remarca, începând din acest an ghirlande luminoase și ornamente festive au fost montate în mai multe cartiere piteștene, iar acțiunea va continua. Din păcate, așa cum ne-au sesizat și mai mulți cetățeni, luminile arcadelor din zone precum Calea Craiovei și strada Exercițiu, pe alocuri, nu funcționează. După verificări efectuate în teren, lucrătorii de la SPEP au depistat că mai multe instalații sau beculețe au fost însușite de persoane necunoscute. Aceste sustrageri de pe domeniul public au fost posibile deoarece ornamentele sunt realizate cu montaj la sol, deci ușor de accesat. Ținem să atragem atenția că sustragerea, distrugerea sau deteriorarea oricăror bunuri aflate pe domeniul public, toate acestea constituie infracțiuni și se pedepsesc conform legii. Precizăm de asemenea, că zonele amintite sunt monitorizate video și vor fi supravegheate în vederea descurajării unor asemenea acțiuni reprobabile” menţionează edilii piteşteni într-o postare pe contul de Facebook al instituţiei.

Comments

comments