Au furat băuturi alcoolice și țigări! Hoții au fost prinși de polițiștii argeșeni

463 views

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au continuat cercetările într-un dosar penal şi l-au identificat pe P.I., de 45 de ani, din Buzoeşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul este bănuit că, în noaptea de 12/13 mai, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui local, în afara orelor de program, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 1.500 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar la data de 14 mai, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Unitatea de parchet a dispus sesizarea Judecătoriei Costești, care a încuviinţat măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Un tânăr de 23 de ani a furat țigări și bunuri în valoare de 1.000 de lei

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe S.I.F., de 23 de ani, din comuna Bârla, bănuit că, în noaptea de 7 spre 8 martie a.c., ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Piteşti, de unde ar fi sustras ţigări şi bunuri a căror valoare a fost estimată la circa 1.000 de lei. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.

Comments

comments