Au fost prinși hoții care au spart 23 de mașini. În urmă cu ceva timp, aceștia au furat și țevile de la Căminul Cultural din Țițești

880 views

Persoane bănuite de furt calificat, reținute de polițiști. Pe 10 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului și cei ai Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Costești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul lunii iulie a.c., R.T.A., de 19 ani, din Pitești, C.P., de 36 de ani, din Lunca Corbului și M.D.G., de 29 ani, din Pitești ar fi sustras un număr 45 de acumulatori auto, de la un număr de 23 de autovehicule parcate în incinta unei societăți comerciale, pe raza comunei Albota. De asemenea, aceleași persoane sunt bănuite că în noaptea de 17 spre 18 aprilie ar fi sustras țevile de la instalația termică a unui cămin cultural din comuna Țițești.

Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând ca la data de 11 august să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Persoanele au fost întroduse în arestul IPJ Argeș.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI